Përfundon procesi i regjistrimit të deputetëve të Kosovës

Ka përfunduar sot procesi i regjistrimit të deputetëve të Legjislaturës V të Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Përfundon procesi i regjistrimit të deputetëve të Kosovës

“Të 120 ligjvënësit e rinj kanë kryer të gjitha procedurat për regjistrim si deputetë të Kuvendit”, bëri të ditur pak më parë zyra për media dhe marrëdhënie me publikun e Parlamentit kosovar.

Kuvendi i ri i Kosovës do të zhvillojë nesër në orën 10:00 mbledhjen konstituive.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme