Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Dodik premton luftë për pavarësi

“Kemi nevojë për paqe dhe ne e duam, duam të jemi pjesë e Evropës së civilizuar”, deklaroi Dodik.

Dodik premton luftë për pavarësi

Lideri serbo-boshnjak, Milorad Dodik premtoi vazhdimin e luftës për autonominë e Republika Sërpskas, entitet me mazhorancë serbe në Bosnje-Hercegovinë, duke shpresuar se ky proces politik do të çojë drejt pavarësisë.

“Kemi nevojë për paqe dhe ne e duam, duam të jemi pjesë e Evropës së civilizuar”, deklaroi Dodik.

”Por, ne nuk duam që Evropa të na imponojë shtetin boshnjak dhe gjuhën”, theksoi Dodik në Vishegrad, ku serbët festuan të ndarë 100-vjetorin e shpërthimit të Luftës së Parë Botërore.

“Bosnje-Hercegovina ka demonstruar gjithçka, përveç kapacitetit për të mbijetuar”, shtoi ai.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme