Maja Gojkoviç zgjidhet kryetare e parlamentit serb

Maja Gojkoviç zgjidhet kryetare e parlamentit serb

Maja Gojkoviç, përfaqësuese e Partisë Progresive Serbe (SNS) u zgjodh të mërkurën kryetare e parlamentit serb. Gojkoviç mori votat e 194 nga 250 deputetëve, ndërkohë që 14 votuan kundër, nëntë abstenuan dhe 29 deputetë nuk morën pjesë në votim.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme