Armenët që tërhiqen nga Agdami u vënë zjarrin ndërtesave që lejnë pas

Ushtria armene, e cila vazhdon të tërhiqet nga rajoni Agdam nën kontrollin e Azerbajxhanit, u ka vënë flakën postave policore, ndërtesave dhe pikave të kontrollit që ajo kishte përdorur.

1529825
Armenët që tërhiqen nga Agdami u vënë zjarrin ndërtesave që lejnë pas

Ushtria armene, e cila vazhdon të tërhiqet nga rajoni Agdam nën kontrollin e Azerbajxhanit, u ka vënë flakën postave policore, ndërtesave dhe pikave të kontrollit që ajo kishte përdorur.

Në pamjet e tërheqjes shihet tymi i zjarrit nga pozicionet e ushtrisë armene.

Armenët, gjatë tërheqjes nga Agdami, ku nuk ka popullsi civile, u vunë zjarrin postave të policisë, ndërtesave dhe pikave të kontrollit.

Në përputhje me marrëveshjen midis Azerbajxhanit dhe Armenisë në lidhje me krizën e Karabakut Malor, ushtria armene pritet të evakuojë Agdamin deri më 20 nëntor.

 


Lajme të ngjashme