Azerbajxhani çliron 183 gjithsej vendbanime nga pushtimi armen

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare njoftoi se Azerbajxhani ka çliruar gjithsej 183 vendbanime nga pushtimi armen deri më sot.

1517711
Azerbajxhani çliron 183 gjithsej vendbanime nga pushtimi armen

Përmes një komunikate të shkurtër në llogarinë e saj në media sociale, Ministria vlerësoi situatën e fundit në Azerbajxhan.

Në komunikatë u theksua se Armenia vazhdon të shkelë armëpushimet dhe të bëjë masakra mbi civilët duke bashkëpunuar me organizatën terroriste separatiste PKK.

“Ushtria e Azerbajxhanit ka çliruar 183 vendbanime duke luftuar ndershmërisht dhe heroikisht në front”, theksoi Ministria e Mbrojtjes Kombëtare të Turqisë.Lajme të ngjashme