Azerbajxhani rrëzon një avion luftarak të ushtrisë së Armenisë

Sipas deklaratës së bërë nga Ministria e Mbrojtjes së Azerbajxhanit, një avionin luftarak armen tip SU-25 u rrëzua nga sistemet e mbrojtjes ajrore të Azerbajxhanit sot rreth orës 11.11 me kohën lokale.

1510794
Azerbajxhani rrëzon një avion luftarak të ushtrisë së Armenisë

Azerbajxhani rrëzoi një avionin luftarak tip SU-25 që i përkiste Armenisë.

Sipas deklaratës së bërë nga Ministria e Mbrojtjes së Azerbajxhanit, një avionin luftarak armen tip SU-25 u rrëzua nga sistemet e mbrojtjes ajrore të Azerbajxhanit sot rreth orës 11.11 me kohën lokale. Deklarohet se avioni përgatitej të sulmonte ushtrinë azerbajxhanase.

Burimet rajonale bënë të ditur se avioni armen u rrëzua në aksin e Cebrailit në pjesën jugore të Karabakut Malor.

Nga ana tjetër, ushtria azerbajxhanase sot arriti përparim në rajon dhe mori kontrollin e qytetit Fuzuli dhe 7 fshatrave përreth tij.

 


Lajme të ngjashme