Маск: „На Твитер може да има „мали давачки““

Твитер ќе продолжи да биде бесплатен за стандардните корисници

1821974
Маск: „На Твитер може да има „мали давачки““

Илон Маск, кој платформата за социјални медиуми Твитер ја купи за 44 милијарди долари, објави дека платформата за социјални медиуми може да има мали надоместоци за компаниите и владите.

Откако Управниот одбор на Твитер го одобри купувањето на платформата од страна на Илон Маск, дојде изјава од Маск.

Илон Маск најави дека платформата за социјални медиуми може да има „мали давачки“ за компаниите и владите.

Маск исто така нагласи дека Твитер ќе продолжи да биде бесплатен за стандардните корисници.Слични вести