ЕУ одлучи взаемно да ги признае сертификатите за Ковид-19 при патувања со уште 7 земји

Според соопштението на Европската Комисија, во претстојниот период со системот на ЕУ ќе можат да се поврзат Албанија, Андора, Фарските Острови, Израел, Монако, Мароко и Панама

1706582
ЕУ одлучи взаемно да ги признае сертификатите за Ковид-19 при патувања со уште 7 земји

Европската унија (ЕУ) одлучи взаемно да ги признае сертификатите за новиот тип коронавирус (Ковид-19) при патувања со уште 7 земји.

Според соопштението на Европската Комисија, во претстојниот период со системот на ЕУ ќе можат да се поврзат Албанија, Андора, Фарските Острови, Израел, Монако, Мароко и Панама.Слични вести