Министерот Коџа одржа состанок со директорите за здравство на 81 град во Турција

Во новиот период во сите пунктови на земјата ќе бидеме спремни за новиот живот, ќе водиме контролиран социјален живот и сите заедно ќе внимаваме на мерките

1422393
Министерот Коџа одржа состанок со директорите за здравство на 81 град во Турција

Министерот за здравство Фахретин Коџа пред претстојниот празник Рамазан бајрам (24-26 мај) одржа онлајн состанок со директорите за здравство на 81 град во Турција.

Министерот Коџа во објавата преку профиот на твитер истакна дека рамениле мислења во врска со актуелните случувања во градовите и вториот период на борбата против Ковид-19. Во новиот период во сите пунктови на земјата ќе бидеме спремни за новиот живот, ќе водиме контролиран социјален живот и сите заедно ќе внимаваме на мерките.Слични вести