(ВИДЕО) Роботите влечеа камион тежок неколку тони

Роботите влечеа камион тежок неколку тони

1185747
(ВИДЕО) Роботите влечеа камион тежок неколку тони

Роботите на американската компанија „Бостон динамикс“ влечеа по узгорнина камион тежок неколку тони.Слични вести