АСЕЛСАН своите производи ќе ги претстави на Саемот за воздухопловство и одбрана на Африка ААД

Саемот за воздухопловство и одбрана на Африка ААД (The Africa Aerospace and Defence-AAD) располага со специјално место меѓу самите за меѓународна одбрана на кои учествува турската компанија Воената електронска индустрија АСЕЛСАН

1051088
АСЕЛСАН своите производи ќе ги претстави на Саемот за воздухопловство и одбрана на Африка ААД

Турската компанија Воената електронска индустрија АСЕЛСАН своите производи ќе ги претстави на Саемот за воздухопловство и одбрана на Африка ААД (The Africa Aerospace and Defence-AAD).

Според објавеното соопштение од компанијата, Саемот за воздухопловство и одбрана на Африка ААД (The Africa Aerospace and Defence-AAD) располага со специјално место меѓу саемите за меѓународна одбрана на кои учествува турската компанија Воената електронска индустрија АСЕЛСАН.

Саемот за воздухопловство и одбрана на Африка ААД освен тоа што е најголемиот саем за одбрана на африканскиот континент, ма 6-ти по големина во светот, обезбедува можност за да би можел да се воспостави близок контакт со голем број земји на континентот. 

Турската компанија Воената електронска индустрија АСЕЛСАН на саемот што ќе се одржи од 19 до 23 септември ќе ги претстави своите производи како што се системи за тактичка комуникација, системи-уреди за прецизно и ласерко водење, системи за погранична безбедност, термални системи и системи за ноќно набљудување, уред за означување на цели, стабилизирани системи за оружје со далечинско управување, радар за копнено набљудување и системи за поморска платформа.

 Слични вести