Голем број земји во светот се борат со неповолните временски услови

САД продолжува со борбата против пожарите кои го погодија Лос Анџелес

1011381
Голем број земји во светот се борат со неповолните временски услови

Во лизгањето на земјиштето во авганистанската провинција Пенчсир загинаа 10 лица.

Тајфунот Марија што ги погоди источните предели на кина предизвика големо уништување.

САД продолжува со борбата против пожарите кои го погодија Лос Анџелес.

Во досегашните пожари беа уништени 10 хектари површина.

Ураганот што ја погоди американската сојузна држава Аризона предизвика пожар во еден маркет.

Падна кровот на продавницата а клиентите беа евакуирани.Слични вести