Интересно откритие на Марс

НАСА повторно ги разгори дискусиите во врска со можноста за живот на Марс

639011
Интересно откритие на Марс

Интересно откритие на Марс кое ги возбуди научниците

Последните видеа кои беа објавени од страна на Американската агенција за вселенски истражувања (НАСА) повторно ги разгори дискусиите во врска со можноста за живот на Марс.

На снимките „Црвената планета“ на НАСА на површината на Марс може да се види една песочна лажица.

Научниците на НАСА во последните години на песочната површина на Марс открија лажица, алки кои наликуваат на прстени и ракавици.

Продолжуваат истражувањата на Марс.Слични вести