Ракетата „Делта 4“ лансирана во вселената

Сателитот ќе обезбеди поголеми можности за комуникации на американската армија во воените операции

626344
Ракетата „Делта 4“ лансирана во вселената

Ракетата „Делта 4“ која пренесуваше воен сателит на Американските воздушни сили, успешно лансиран од космодромот Кејп Канаверал во вселената.

Сателитот ќе обезбеди поголеми можности за комуникации на американската армија во воените операции на светот.Слични вести