Остатоци од село на Марс

Во последните две години биле откриени неколку докази кои говорат за постоење на одредени објекти на црвената планета

586536
Остатоци од село на Марс

Уредникот на информативниот веб портал на американското списание за вселената УФО Сајтингс Дејли,Скот Воринг поаѓајќи од снимките на вселенското летало на НАСА Кјуриосити тврди дека на Марс имало остатоци од село.

Воринг во својата статија посветена токму на оваа тема пишува дека во последните две години биле откриени неколку докази кои говорат за постоење на одредени објекти на црвената планета како што поинаку е позната планетата Марс.

Воринг исто така апелираше до НАСА да не ги крие овие ново откриени податоци од американската и светската јавност.



Слични вести