Ансари им се восхитува на турските жени

Ансари е првата жена цивил која престојуваше во вселената каде што го прослави својот 40 роденден

446899
Ансари им се восхитува на турските жени
Анусех Ансари позната деловна жена од Иран има живот за кој копнеат голем број жени не само во нејзината земја туку и пошироко. Ансари е првата жена цивил која престојуваше во вселената каде што го прослави својот 40 роденден во вселенската станица на НАСА. Таа признава дека и покрај големиот успех како жена и работник таа е воодушевена од претприемчивоста и енергијата на турската жена за која вели дека е извор на нејзината самодоверба.


Слични вести