Андриана Лима на Инстаграм сподели зборови на Мевлана

Адриана Лима на својот Инстаграм профил ги сподели следните зборови на Мевлана: „Свеќата со која се пали друга свеќа не губи ништо од својата светлина.“

433360
Андриана Лима на Инстаграм сподели зборови на Мевлана

Светски познатата манекенка и топ модел Адриана Лима на својот профил на социјалната мрежа Инстаграм сподели зборови на Мевлана, познат мислител мистик и хуманист.

Лима на 14 февруари Денот на вљубените на својот Инстаграм профил ги сподели следните зборови на Мевлана: „Свеќата со која се пали друга свеќа не губи ништо од својата светлина.“

Оваа порака на Адриана Лима која беше споделена на англиски јазик за кусо време доби илјадници лајкови.Слични вести