Фотографијата на Скот Кели предизвика нови дискусии во врска со

НАСА не коментира ништо во врска со наведените тврдења

420152
Фотографијата на Скот Кели предизвика нови дискусии во врска со

Фотографијата на астронаутот Скот Кели на социјалните медиуми предизвика нови дискусии во врска со НЛО

Фотографијата на Скот Кели на Твитер, кој 236 дена живее во Меѓународната вселенска станица предизвика голем потрес на социјалните медиуми.

Следбениците на Кели во коментарите истакнуваат дека телот што се гледа на фотографијата во суштина претставува Неидентификуван летечки објект (НЛО).

НАСА не коментира ништо во врска со наведените тврдења, додека некои научници тврдат дека телото претставува рефлексија на Меѓународната вселенска станица или пак дел од неа. Кели кој на 27 март од космодромот во Казахстан замина во вселената, година дена како се наоѓа во вселената.


Тагови:

Слични вести