Твитер и Форсквер постигнаа нов договор за соработка

Апликацијата за детална локација наскоро на корисниците ќе им биде пружена во услуга

279678
Твитер и Форсквер  постигнаа нов договор за соработка

Твитер и Форсквер, двете најпопуларни платформи на светот постигнаа нов договор за соработка.

Благодарение на апликациите на Форксвер, на твитовите ќе можат да се додаде детална локација.

Твитер во соопштението во врска со темата не се осврна на деталите на договорот и се ограничи само со изнесување на податокот дека како резултат на новата соработка, апликацијата за детална локација наскоро на корисниците ќе им биде пружена во услуга.


Тагови:

Слични вести