(ВИДЕО) Слета американскиот вселенски шпионски авион

По 718 дневна задача, американскиот вселенски шпионски авион слета во вселенскиот центар Кенеди.

Товарот и целта на авионот кој во мај 2015 година со ракетата Атлас-5 беше лансиран во вселената беа тајни.