На Зимските олимписки игри Пекинг 2022 храната ќе ја сервираат роботи

На Зимските олимписки игри Пекинг 2022, во рамките на безбедносните мерки против новиот тип коронавирус (Ковид-19) храната ќе ја сервираат роботи.

Предупредување за спојлер: Хамбургерите ќе се подготвуваат електронски.