Количка со тркала за кучиња

Количка со тркала за кучиња

Осакатени кучиња згрижени во една шинтерница за бездомни кучиња во јужниот град Таинан во Тајван благодарение на Пан Чие , љубител на кучиња, кој дизајнирал посебни колички со тркала за нив можат да одат па дури и да трчаат.