Хеликоптерот АТАК ѕвезда на саемот „Euroasia Airshow 2018“ во Анталија

Хеликоптерот АТАК од домашно производство стана ѕвезда на саемот „Euroasia Airshow 2018“ кој што ги отвори своите врати на 25 април (вчера) во градот Анталија, а ќе заврши на 29 април.