Значајна посета од генерал на армија Хулуси Акар на Кајсери

Началникот на Генералштабот генерал на армија Хулуси Акар ја посети Командата на првата командоска бригада од чиј состав 14 војници го загубија животот го терористичкиот напад кој што беше реализиран во сабота наутро во градот Кајсери.