(ВИДЕО) Железничката линија Баку-Тбилиси-Карс ќе ги зајакне мирот, безбедноста и стабилноста на регионот

Железничката линија Баку-Тбилиси-Карс ќе ги зајакне мирот, безбедноста и стабилноста на регионот