(ВИДЕО) Турските ѕвезди повторно го засенчија небото

 

Во рамките на 97-та годишнина од одбележувањето на ослободувањето на Шанлиурфа од непријателот, акробатскиот тим на Турските воздушни сили, Турските ѕвезди го засенчија небото.

Изведбата на акробатските егзибиции на небото ги воодушеви гледачите.