(ВИДЕО) Тунџели ги испрати шехидите

По комеморацијата што се одржа за 12 лица од кои 7 турски полицајци шехиди во Тунџели, кои загинаа во хеликоптерската несреќа во месноста Пулумур, посмртните остатоци беа испратени во родните места.