(ВИДЕО) Специјален видео спот за воената вежба „Нусрет-2016“

Специјален видео спот за воената вежба „Нусрет-2016“ на Турските вооружени сили

На специјалниот видео спот на кој се наоѓаат снимки од воената вежба „Покана за воена вежба Нусрет-2016“ на специјалните единици на поморските и воздушните сили и Командата на крајбрежната стража во заедничка соработка со силите на земјите членки на НАТО како и некои земји набљудувачи, која беше реализирана во Измирскиот залив, се наоѓаат и снимки од ноќните вежби.