(ВИДЕО) Претседателот Ердоган во Анкара беше дочекан со голема радост

Претседателот Ердоган во Анкара беше дочекан со голема радост.

По гласањето на референдумот, претседателот Реџеп Тајип Ердоган на граѓаните им се обрати од дворецот во Бештепе.