(Видео) Претседателот Ердоган оствари телефонски разговор со херојските Турци

 

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган оствари телефонски разговор со Реџеп Тајип Ѓултекин и Микаил Озен кои и покрај терористичкиот напад во Виена спасија еден полицаец.