(ВИДЕО) Претседателот Ердоган ја прими хендикепираната Ѓулшах Јагмур Јазиџи

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган во претседателскиот дворец ја прими малата хендикепирана Ѓулшах Јагмур Јазиџи која му го нацрта портретот.