Видео порака од СОЛОТУРК

Светско познатиот акробатски тим „СОЛОТУРК“ на Турските воздушни сили кој важи за единствен во светот кои можат да прават акробации со авионот од типот Ф-16, подготви видео спот во врска со обуката над небото на Коња.