(Видео) Министерот Акар: „Сите евентуални напади ќе се сметаат за легитимна цел“

 

Министерот за национална одбрана Хулуси Акар, Грција и Хафтер ги предупреди со следните зборови: „Сите евентуални напади на убиецот Хафтар и неговите приврзаници насочени врз турските војници, ќе се сметаат за легитимна цел“.