(ВИДЕО) Филмската екипа се спаси благодарение на дронот

Филмската екипа која се изгуби, се спаси благодарение на дронот.

10 члената филмска екипа која се изгуби во едно шумско подрачје покриено снег на Аладаг кај Адана беше спасена благодарение на беспилотото летало дрон.