(Видео) Авион на компанијата „Пегасус“ излета од пистата во Истанбул

(Видео) Патничкиот авион на воздушната компанија „Пегасус ерлајнс“ излета од пистата на аердоромот Сабиха Ѓокчен во Истанбул.