(ВИДЕО) Акробатската екипа „Турски ѕвезди“ продолжува да го воодушевува светот

Турската акробатска екипа „Турски ѕвезди“ која важи за една од најреспектните, продолжува да го воодушевува светот со извонредните авионски акробации.