(ВИДЕО) Ако еден од нас умре, ќе дојдат нови илјада и еден

Турскиот акробатски тим „СОЛОТУРК“ кој важи за еден од најреспектните во светот, сними видео спот преку кој ја упатија пораката дека достојно ќе го продолжат делото на другарите по оружје кои загинаа во борбата против тероризмот.