Улица на културата од снег во рамките на ЕЈОФ

Во рамките на Европскиот младински олимписки фестивал ЕЈОФ 2017 во Ерзурум свечено беше отворена улица на културата во која беа изложени култруно-историски споменици на градот направени од снег.