Турција под бело руво снимена од воздух

Турската група Дронови во рамките на проектот „Летај за природата“ ги сними од воздух импресивните панорами под бела снежна покривка во градовите насекаде низ Турција.

Онаа импресивна убавина на голем број градби од планината Ерџијес до Узунѓол и од Сарајот Исхак Паша до турбето на Мевлана, како и природните убавини навистина импресионираат.