Турските вооружени сили (ТВС) објавија снимки од воените маневри ЕФЕС 2018

Планираните воени маневри на Турските вооружени сили (ТВС) ЕФЕС 2018 се реализираат со учество на воени единици на пријателски и сојузнички земји.