Тешката обука на јуначките војници командоси

Со реализираниот кукавички терористички самоубиствен бомбашки напад во градот Кајсери падна огин во срцата на сите нас.

Во овој подол терористички напад животот го загубија 14 командоси кои поминуваат низ многу тешка воена обука. Па како се обучуват овие јуначки војници чија задача е да продрат во срцето на непријателот, да ја исполнат задачата која што им е дадена и да се вратат назад во своите бази?

Нашата екипа кусо време пред да биде реализиран овој кукавички напад ја снимаше обуката на командосите на Првата командоска воздушно-десантна бригада во Кајсери.

Ете ја приказната за воената обука на турските командоси чие срце е исполнето со огромна татковинска љубов.