Средба меѓу претседателот Ердоган и кралот на Саудиска Арабија

Средба меѓу претседателот Ердоган и кралот на Саудиска Арабија

Претседателот на Република Турција Реџеп Тајип Ердоган на првата станица од неговата турнеја по земјите од Персискиот залив се состана со кралот на Саудиска Арабија.