Сообраќајни несреќи на градските камери!

Голем број сообраќајни несреќи во градот Ескишехир беа снимени од страна на градските камери. На безбедносните камери на градската Полициска управа можат да се видат голем број сообраќајни несреќи. Возачи кои на лизгавите патишта ја губи контролата над возилото, возачи кои за момент ќе изгубат внимание и возачи кои брзаат...