Продолжува дежурството за демократија

Граѓаните на Ван, Малатја, Муш, Дијарбакир и Бинѓол продолжуваат со „дежурството за демократија“ кое започна по обидот за воен удар на терористичката организација Фетулахчи (ФЕТО).