Претседателот Ердоган во еднодневна посета на Азербејџан

Авионот во кој се наоѓаше претседателот Ердоган слета на Меѓународниот аеродром во Фузули, првиот аеродром изграден од страна на Азербејџан на ослободените територии од ерменска окупација.