Пред Домот на турско-руското пријателство положени цвеќиња во чест на Карлов

По вооружениот напад врз рускиот амбасадор во Анкара Андреј Карлов кој го загуби животот, пред Домот на турско-руското пријателство беа положени цвеќиња во негова чест.