Остатоци од паднатиот воен хеликоптер кај Ширнак

Остатоци од паднатиот воен хеликоптер кај Ширнак

Воениот хеликоптер од типот Кугуар полетал од аеродромот Шеноба кај Улудере и само 3 минути после полетувањето удрил на каблите со висок напон.