Неуспешниот воен удар од 15 јули на 7 светски јазици

Неуспешниот воен удар од 15 јули на Фетулахистичката терористичка организација ФЕТО од страна на Градската дирекција за нацонално образование на градот Мерсин преку видео клип беше емитуван на 7 светски јазици.