МНО објави видео спот по повод 30 Август Празникот на победата и Денот на Турските вооружени сили

Министерството за национална одбрана (МНО или MSB) по повод одбележувањето на 98-годишнината од 30 Август Празникот на победата и Денот на Турските вооружени сили, објави видео спот на своите профили на социјалните медиуми.