Ердоган: „Турција е спремна да ја презеде сета одговнорст во врска со борбата против ДЕАШ во Сирија“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Турција е спремна да ја презеде сета одговнорст во врска со борбата против ДЕАШ во Сирија“.